voor rust, energie en plezier in je leven
coaching

coaching

Je leeft je leven en probeert er alles uit te halen, maar soms bekruipt je een gevoel dat er iets mist. Je stelt jezelf vragen als:

• Is dit wel wat ik wil?

• Hoe krijg ik meer balans tussen werk en privé?

• Wie ben ik in essentie en wat inspireert mij?

• Hoe zorg ik ervoor dat ik minder gestrest ben?

Coaching gebruik je om het beste uit jezelf te halen. Het helpt je om jezelf beter te begrijpen en bewust te worden van je blokkades en kwaliteiten. Je gaat ontdekken wie je in wezen bent, wat je werkelijk wilt en hoe je dat kunt bereiken. Meestal zijn een aantal sessies al genoeg om Je kunt kiezen uit verschillende trajecten, zoals:

MINDFUL LEVEN – Leer leven en genieten in het hier en nu!

BALANS – Vind jouw persoonlijke balans tussen je werk en privéleven.

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP – Laat je beperkende overtuigingen los en leer hoe je jouw doelen kunt bereiken.

Na een intakegesprek zijn gemiddeld 3-5 sessies nodig om je verder op weg te helpen. De coachsessies duren 1 tot 1,5 uur en afhankelijk van de vraag en je behoefte worden er in het gesprek creatieve opdrachten gebruikt.

Ook is het mogelijk om (een deel van) het coachtraject wandelend te doen. Het kan helpen om letterlijk in beweging te komen. Ook is een groene omgeving bevorderend om je te helpen ontspannen.

Nieuwsgierig of het iets voor je is en of een coachtraject je verder kan helpen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

 

contact opnemen