voor rust, energie en plezier in je leven
minfulness

mindfulness

De 8-weekse mindfulnesstraining is een praktische training in aandacht, loslaten en niet-oordelen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat een 8-weekse training een positief effect op het ervaren van en omgaan met angst, pijn, stress, piekeren en negatieve gevoelens.

Deze training is er op gericht om je bewust te laten zijn van alles wat zich voordoet in het hier en nu, zonder daarover te oordelen of het te willen veranderen. Met mindfulness leef je intenser. Je leert om minder te piekeren en afstand te nemen van die maalstroom aan gedachten. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker.

Het brengt je ontspanning omdat je leert hoe je de rust en helderheid kunt opzoeken in jezelf aan de hand van praktische oefeningen. Ze bieden je concrete handvatten om in het nu te leven. Want als je meer in het moment bent, gaan gedachten, lichamelijke gewaarwordingen en gevoelens minder met je op de loop en ben je meer in staat om doelbewust te kiezen en te handelen. Er ontstaat meer focus, meer ontspanning en een gevoel van vrijheid.

De groepstraining bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur en elke dag thuis oefenen, want net als bijvoorbeeld pianospelen gaat het om een vaardigheid die je dagelijks moet oefenen wil het effect hebben. Gedurende het traject gaat het anders omgaan met je klachten geleidelijk aan in je systeem zitten en zorgt voor een duurzaam effect.

MEER WETEN? Hier vind je een interessante uitzending van het VPRO programma Labyrinth over de werking van ons brein en de effecten van Mindfulness beoefening.

DATA Vrijdagmorgen 4 oktober van 10.30 – 12.45 uur (Trainer Lisette Tol)

TARIEVEN € 350,00 p.p. (excl. btw / inclusief gratis deelname aan een wekelijkse yogales gedurende de training (7x) , een persoonlijke intake (skype) , werkmap en mp3’s)

INCOMPANY Informeer naar de mogelijkheden van een Mindulness Training in uw bedrijf. Wij hebben diverse gecertificeerde mindfulness trainers die deze training voor u kunnen verzorgen.

Deze training gaat door bij minimaal 5 en maximaal 12 deelnemers

aanmelden of contact opnemen