voor rust, energie en plezier in je leven
stressmanagement

trainingen

Training ‘Minder Stress – Meer Energie’

Voel je je vaak gespannen, moe en gestrest?

Merk je dat je steeds slechter gaat slapen en pieker je veel?

Ervaar je spanning in je nek, rug, schouders, of heb je regelmatig hoofdpijn?

Kost je werk je de laatste tijd steeds meer moeite?

In deze stressmanagement training neem je het heeft weer in eigen handen! Je leert je stress te hanteren en je energie te verhogen.

Iedereen heeft wel eens stress, maar niet iedereen krijgt klachten of wordt er ziek van. Het hangt er maar net van af wat bij jou stress veroorzaakt én hoe je er mee om gaat. Mensen die gevoelig zijn, perfectionistisch, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben, stressgevoelig en enthousiast zijn lopen het risico zóveel van zichzelf te geven dat ze opbranden en vervolgens niets meer kunnen geven en doen, en niet meer kunnen meedraaien in het snel draaiende rad van de maatschappij.

Gezonde stress hoort bij het leven, maar als stress langer aanhoudt wordt het chronisch. Je lichaam blijft in een constante staat van paraatheid. Als je gewoon doorgaat zonder iets te doen kan dat grote gevolgen hebben. Je functioneert steeds slechter en uiteindelijk kan burn-out een gevolg zijn. Grijp daarom op tijd in om stress te verminderen en te leren hanteren.

WAT LEER JE? In deze training leer je verschillende technieken hoe je je vitaliteit kunt verhogen, je lichaam en geest tot rust kan brengen en je creativiteit weer kunt laten stromen. Je leert weer écht te ontspannen en genieten van het moment. Neem de regie weer in eigen hand! Resultaat: Je komt weer in beweging, je weet waar je energie van krijgt en hoe je dit kunt inzetten. Ook weet je op een andere en betere manier om te gaan met werkdruk en stress. Je herkent jouw stresssignalen eerder, zodat je er iets aan kunt doen. Je hebt meer energie en je kunt je makkelijker ontspannen. Aan het eind van de training heb je een persoonlijk energieplan in handen voor de toekomst.

WAT KRIJG JE?

  • Een training van 1 dag helemaal voor jou zelf, met professionele en frisse begeleiding
  • Een uitgebreide werkmap met opdrachten en informatie
  • Energiegevende, ontspannende, inspirerende en inzichtgevende oefeningen en opdrachten
  • Een notitieboekje om je opdrachten maar ook je inzichten, acties, dromen, ideeën en tips in op te schijven
  • Koffie of thee met taart

VRIJBLIJVEND GESPREK Op basis van een vrijblijvend oriënterend gesprek via Skype maken we een inventarisatie van jouw situatie, vragen en behoeften. Aan de hand daarvan kijken we of dit traject jou verder kan helpen in jouw situatie. Je krijgt meteen tips om mee verder te kunnen na dit gesprek. Als je de training gaat doen, krijg je het bedrag voor de intake weer terug.

Vrijblijvende intake (los) 30 minuten: € 50,00

Datum: Vrijdag 31 oktober, van 11.00 – 17.00 uur.

Kosten: € 175,00 (incl werkmap / mp3's / taart / koffie&thee / 12 weeks online programma / notitieschrift)

Deze training gaat door bij minimaal 4 deelnemers en bestaat uit maximaal 10 deelnemers.

aanmelden